Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Wagnerin Olutfest torstaista lauantaihin 19.–21.5.2011

Yllätys! AOS tekeekin excun tänään torstaina! Kiitos säätilan Suomenlinnan panimon terassi  vaihtuu Bruuveriksi (Kampin kauppakeskus, Fredrikinkatu 63ab), jossa on klo
17:30 alkaen Wagnerin Olutfest!

******************************************************************************************************************

Varsinaista excua ei nyt ole AOSin puolesta tulossa, mutta Wagnerin Olutfest voisi kiinnostaa jäsenistöämme. Panimoravintola Bruuverissa vietetään Wagnerin Olutkirjan julkistamisen kunniaksi Wagnerin Olutfest -tapahtumaa torstaista lauantaihin 19.–21.5.2011. Tapahtumassa on esillä kattava läpileikkaus kotimaista panimo-osaamista. Maisteltavana on kuluttajaystävälliseen hintaan laaja valikoima erityyppisiä hana- ja pullo-oluita kymmeneltä kotimaiselta panimolta.
Perjantaina 20.5. klo 17.00 Bruuverin lavalle astuvat kirjailija Roman Schatz, oluttoimittaja Heikki Kähkönen ja Vesa Anttonen iskemään tarinaa oluesta ja sen syvimmästä olemuksesta. Purkkiorjat valtaavat jälleen lavan klo 20.00.

Lauantaina 21.5. klo 17.00 Fingerporin herra ja hidalgo Pertti Jarla kertoo Suomen hämmästyttävimmän kaupungin omasta panimosta – miten Fingerporin toksisista soista syntyi Fingerporin olut.

Wagnerin Olutfest -tapahtumassa ovat tuotteillaan esillä Hartwall, Lammin Sahti, Nokian Panimo, Olvi, Panimoravintola Bruuveri, Panimoravintola Plevna, Saimaan Juomatehdas, Sinebrychoff, Suomenlinnan Panimo ja Teerenpeli. Panimoravintola Bruuveri juhlistaa Wagnerin Olutkirjan ilmestymistä tilaisuutta varten valmistetulla juhlaoluella.


Tapahtuman avaavat Bruuverin lavalla torstaina 19.5. klo 17.30 Viivi ja Wagner -sarjakuvan tekijä Jussi “Juba” Tuomola sekä Wagnerin Olutkirjan toimittaja Vesa Anttonen. Kirjan tekijät keskustelevat olutalan asiantuntijoiden kanssa possusta, oluesta, suomalaisen juomakulttuurin nykytilasta ja tulevaisuudesta sekä signeeraavat olutopusta. Kello 18.00 jälkeen alkavasta hyväntuulisesta musisoinnista ja oluthenkeen sopivista lauluista vastaa kierrätysmateriaaleista valmistetuilla soittimilla esiintyvä Purkkiorjat-orkesteri.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑