Scroll down for English
Tervetuloa perinteikkääseen Akateemisen Olutseuran Olutruokailtamaan lauantaina 29. lokakuuta klo 18.00 alkaen!
Nautimme kolmen ruokalajin kekri-illallisen hyvän seuran ja maukkaiden oluiden kanssa. Kekri tarkoittaa perinteistä suomalaista syysjuhlaa, jolloin nautitaan erilaisista satokauden antimista. Illan menu onkin rakennettu hyödyntäen syksyisiä satokauden raaka-aineita, maustettuna erilaisilla oluilla. Illallisen saa pyynnöstä myös alkoholittomana tai vegaaniseksi muokattuna. Otamme erityisruokavaliot huomioon, mutta täysin gluteenitonta ateriaa emme voi taata.

Osallistumismaksu AOSin ja HyMin jäsenille 15 euroa, muille 30 euroa.
Ilmoittautumislomakkeeseen tästä
(Voit osallistua myös tapahtumaan talkoolaisena – tarvittava määrä talkoolaisia on saatu.)
MILLOIN: lauantaina 29.10. klo 18.00 eteenpäin
MISSÄ: Alexander-klusteri, Domus Gaudium, Leppäsuonkatu 11, Helsinki.
Sisäänkäynti aukion puolelta. Soita summeria ”Alexander-osakunnat”. Tulemme avaamaan oven. Tila on esteetön.
HINTA: jäsenille (myös HyM) 15 € ja muille 30 €.
HUOM! Voit liittyä jäseneksi ilmoittautumislomakkeella. Jäsenmaksu nyt 1 €.
ILMOITTAUTUMINEN: ilmoittaudu lomakkeella viimeistään ma 22.10. Facebook-ilmoittautuminen ei siis riitä! Käytä talkoolaislomaketta, jos haluat tulla avustamaan valmisteluissa.
MAKSUTIEDOT:
Tilinro: FI45 3939 0060 8087 14
Saaja: Elina Hietamäki (AOSin taloudenhoitaja)
Summa: 15 € tai 30 €
Viesti: Olutruokailtama + Oma Nimi
Eräpäivä: la 29.10.
* Varaamme oikeuden muutoksiin oluiden osalta. Maistelun järjestämiseen minimiosallistujamäärä on 3 hlöä ja maksimi 18 hlöä. Etusija maisteluun on jäsenillä.
***********************************************************
In English
Welcome to the Beer Dinner with the Academic Beer Society on the 29th of October at 18:00! Beer Dinner’s three-course menu will be inspired by Kekri, an old Finnish harvest festival. All food will be paired with suitable beers. We can arrange alcohol-free beers and modify the menu to suit vegans. Food allergies will be taken into consideration. A completely gluten-free menu we can’t guarantee.
The menu:
Three appetizers
– Chicken liver mousse and red cabbage
– Vendace and parsnip
– Pickled funnel chanterelles and roasted onions
Smoked strong lager
Main
Roasted pumpkin with beer glaze & potato gnocchi, with Jerusalem artichoke, walnuts and Parmesan crackers
Amber Ale
Dessert
Baked apple, meringue, roasted milk and stout syrup
Barleywine
Entry fee for AOS and HyM members is 15€, others 30€.
(We also need voluntary workers – the needed amount of helpers has been gathered.)
WHEN: Saturday 29th of October at 18:00
WHERE: Alexander-klusteri, Domus Gaudium, Leppäsuonkatu 11, Helsinki. Ring the doorbell ”Alexander-osakunnat” – we’ll come let you in. The venue is unobstructed.
REGISTRATION: Not later than Monday 22nd
PRICE: Members of the AOS and HyM 15 €, Others 30€
Note! You can join AOS by filling in information on the registration form. Membership fee 1 €.
PAYMENT INFORMATION:
Account: FI45 3939 0060 8087 14
Recipient: Elina Hietamäki (AOS’s treasurer)
Amount: 15€ or 30€
Message: Full name + Beer Dinner
Due: 29.10.
* We reserve right for changes regarding the selection of the beers. Minimum participant count is 3, maximum 18. Members have primacy to the event.
Vastaa