Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Juoma- ja ruokalippuja: SOPP Hki, Lasinpesutalkoot 2019

Edit: Enää lauantaina 27.7. olisi vapaita vuoroja. Kertonee tämän nakin suosiosta (ja on muuten AOSin piirissä suosituin ”tapahtuma” )

Tule Suuret oluet – Pienet panimot -lasinpesutalkoisiin keskiviikosta lauantaihin 24.7. – 27.7.2019!

*IlMOITTAUDU sähköpostitse osoitteeseen ilmo.teikari”ät”helsinki.fi.  Tässä vaiheessa täytetään vuorot
12-15
15-18
18-21
21-01 (lauantaina 21-02)
Irtotunteja tms. tulee myöhemmin tarjolle
työvuorot ovat vähintään kolmen tunnin pituisia (saa ottaa vaikka koko päivän, lounaalla ehtii käydä). Katso vapaat vuorot taulukosta:
https://tinyurl.com/y5ncnmz2

* SAAT yhden kolmen euron (3,00 €) arvoisen juomalipun per tehty työtunti ja lisäksi jokaisesta kolmen tunnin yhtäjaksoisesta työvuorosta myös ruokalipukkeen (eli 3 h vuoro = kolme juomaa ja ruoka jne.)

* AOS saa: 5 €/työtunti toiminta-avustuksena. Oletko ihmetellyt, miten AOSilla on varaa ilmaiseen jäsenyyteen ja silti voidaan tarjota jäsenille esim. parilla eurolla Olut/irtokarkkimaistelu tai viidellätoista eurolla / jäsen Olutruokailtama, joka tuli maksamaan AOSille 35 € osallistujalta? SOPP tiskaustalkoista saatavat varat on käytetty ja käytetään jäsentapahtumiin. Minkään järjestön jäsen ei tarvitse olla näissä talkoissa, vaan liity nyt AOSiin, ei maksa mitään ja saat silti kaikki edut.

* Mitä on Lasinpesutalkoot?
Tiskaaminen tarkoittaa: tuopista kiinni, lasipesurilla huuhtelu, harjaus ja huuhtelu. Lisäksi tuoppien jakoa ja rahastusta sekä palautuspisteellä tuoppien vastaanottoa ja panttien palautusta. Kahden talkoovastaavan lisäksi pyritään saamaan 6-7 talkoolaista jokaiselle vuorolle (ja on myös ed. vuosina saatu), joten nyt on hyvä ja mukava homma nähdä, mitä olutfestarin ”backstagella” tapahtuu Helsingin Kaisaniemenpuistossa. Huom! Promillemittarin pilliä ei suuhun tungeta, mutta toimintakuntoinen pitää olla eikä päivän viimeisen vuoron jälkeen tarvitse kegejä yrittää tyhjäksi juoda, vaikka viimeisen vuoron lopuksi asiakkaiden poistuttua on saattanut olla avoimia hanoja.

Advertisement

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑