Olutruokailtama / Beer Dinner 17.5. 18.00

Tervetuloa Akateemisen Olutseuran kevään Olutruokailtamaan!
(Please scroll down for English)

Ilmoittautuminen Olutruokailtamaan auki: https://forms.gle/kMhFJiDRDUagvYKB8

Hinta AOS jäsenille 15€, muille 45€. Ilmoittauduthan ensi tiistaihin 14.5. mennessä!

Menussa maistuvat kevään raikkaat maut ja tuoreet raaka-aineet. Illallisen kolmelle ruokalajille valitaan yhteensopivat erikoisoluet ja myös ruoanvalmistuksessa käytetään oluita.

Lisätietoja menusta päivittyy tähän tapahtumaan ja ilmoittautumiseen avauduttua iltamasta tiedotetaan vielä myös s-postilistalla. Jäsenten osallistumista sponsoroidaan AOSin toimesta, joten osallistumismaksu tulee olemaan varsin kohtuullinen.

Kaikki jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan olutruokailtaman järjestelyihin! Roudaukseen, salin valmisteluihin ja ruoanvalmistukseen osallistuvat talkoolaiset (max.10 hlö) pääsevät nauttimaan illallisesta ilmaiseksi ja saavat vaivanpalkkioksi yhden roudausoluen.

Jos haluat lisätietoa, kysy tapahtumasivulla tai ota yhteyttä AOSin Keittiömestariin/Puheenjohtajaan Ainoon sähköpostitse: aino.rautanen@gmail.com.

*******************************************

Welcome to the spring’s Beer Dinner with Academic Beer Society!

Register here before 14.5.: https://forms.gle/kMhFJiDRDUagvYKB8

Entry fee for AOS members is 15€, others 45€.

Dinner takes place at Alexander cluster at Domus Gaudium (Leppäsuonkatu 11) on Friday 17.5. klo 18.00.

Menu will be inspired by springs fresh flavours and ingredients prepared using beer whenever possible. All three courses will be paired with suitable craft beers. Dietary needs and preferences will be taken into consideration.

**************************************************

MENU

Alkuun / Starter
Parsaa, maa-artisokkaa & keltuaista
Asparagus, artichoke & egg yolk

Olut: Pilsner

———————
Ankkaa kahdella tapaa, mustajuurta ja horsmaa & raparperiä
Kasvisvaihtoehto: Korvasienikroketti, mustajuurta ja horsmaa & pikkelöityä korvasientä
Duck prepared in two ways, black salsify & fireweed
Vegetarian option: False morel croquet, black salsify, fireweed & pickled mushrooms

Olut: Luostariolut tai imperian IPA / Abbey ale or imperial IPA
Olut kasvisruoalle: Red ale tai vehnäolut / Red ale or wheat beer

————————–
Hunajakakkua & kuusenkerkkää
Honey cake & spruce shoots

Olut: Lyme Bay Traditional Mead
https://www.alko.fi/tuotteet/787257/Lyme-Bay-Traditional-

—————————

* Varaamme oikeuden muutoksiin. Etenkin oluissa valikoima vaikuttaa valintoihin. / We reserve the right for changes, especially considering beers, choices depend much on the available collection.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

Create your website with WordPress.com
Aloitus