Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Mansevesti-excu Ravintola Pikkulintuun to 17.10.2013 klo 17:30 alkaen (Vietnamilaisessa perhekeittiö Comvietissä)

Pikkulinnun logoAOS ja HAO järjestävät yhdessä excun Mansevestiin Ravintola Pikkulintuun to 17.10.2013.

Ravintolapanimo Plevnan tuotteita esittelevä MANSEVESTI-teema on nyt Pikkulinnussa, tätä kirjoitettaessa näyttäisi olevan 18 hanaa erilaisia Plevnan juomia, mm. Plevnan ensimmäinen Real Ale ja Unto Sahti.
http://www.pikkulintu.fi/juomat/hanassa-nyt.html

Suomessa kun ei laatuolutravintolasta ruokaa saa, niin käydään syömässä ensin Pikkulinnun viereisessä edullisessa vietnamilaisessa ravintolassa Comvietissä. Päivän tarjous on siellä 6 euron hintainen. Comvietin ruokaa ovat kehuneet muutkin kuin minä. www.ravintolacomviet.fi

Excun speksit

Mikä: Mansevesti-excu
Milloin: To 17.10.2013 klo 17:30 alkaen. Yhteislähtö: lo 17:00 Rautatietorin (Rautatieas.) metroaseman liukuportaiden alussa lähellä matkakortinlukijaa. Huomaa HAOn pöytästandi https://blogs.helsinki.fi/hao-ry/files/2013/10/HAOn-p%C3%B6yt%C3%A4standi.jpg
Missä: Klaavutie 11, Puotilan ostoskeskus. Aloitus ensin ruokailemalla Vietnamilaisessa perhekeittiö Comvietissä ja siirtyminen Ravintola Pikkulintuun n. klo 18:00 mennessä.
Miten sinne pääsee: Vuosaaren suuntaan menevällä metrolla (22 min Rautatientorilta) Puotilan pysäkille, josta n. 300 m suora kevytväylä Puotilan ostoskeskukseen.
http://www.pikkulintu.fi/yhteystiedot/pysaekkiaikataulut.html
Excun vetäjän gsm-numero: 0405257680

Mikä ihmeen Pikkulintu jossain Itä-Helsingissä?
Yksi Suomen parhaimmista olut- ja viskiravintoloista. Oma maahantuonti ja läheiset yhteydet ravintolapanimo Plevnaan. Valittu Vuoden Olutravintolaksi 2007, ja 2006 Whisky Magazine listasi Pikkulinnun maailman parhaimpien viskiravintoloiden joukkoon. Jatkuvasti hanassa Plevnan Siperia, Suomen paras hanaolut. Aiheesta voidaan väitellä tuopin äärellä, mutta takaan, että imperial stout Siperia opettaa.
http://olutopas.info/wiki/index.php?title=Olutravintola_Pikkulintu

Advertisement

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑