Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Akateemisen olutseuran eksku Suomen OlutExpoon la 19.10

”Suomen kattavin vuosittainen jaloja juomia esittelevä tapahtuma” Suomen OlutExpo järjestetään ensimmäistä kertaa 18.-20.10.2013. ”Messuilla keskitytään tiedon jakamiseen tuotteista ja niiden valmistuksesta, ilman häiritsevää sivuohjelmaa Wanhan Sataman idyllisessä miljöössä. Tarjolla tapahtumassa on satoja eri oluita ja siidereitä. Oluet ja siiderit ovat maisteltavissa pienimmillään 15cl annoksina, mikä tarjoaa mahdollisuuden laajaan ja monipuoliseen maistelukokemukseen.” (http://jaskankaljat.blogspot.fi/2013/09/suomen-olutexpo-2013.html)

Tapahtumassa on 30 näytteilleasettajaa ja yli 100 brändiä, joista löytyy alkoholilain sallimmissa puitteissa lista osoitteesta http://olutexpo.fi/messuilla/.

Akateemisen olutseuran ekskursion päiväksi valikoitui lauantai 19. päivä, jolloin tapahtuma-alue on auki klo 12-22, sisäänpääsy loppuu klo 20.00 ja anniskelu klo 21.30. Tietoiskujen ja seminaarien aikataulu löytyy osoitteesta http://olutexpo.fi/ohjelma/. Allekirjoittanut lienee paikalla aikaisehkosti, mutta koska kyseessä on koko päivän tapahtuma, AOS:laisia voi luonnollisesti etsiskellä myöhemminkin.

Lippu maksaa ennakkoon 10 € ja ovelta 15 €. Lipun hintaan kuuluu sisäänpääsy tapahtumaan, narikka, tastinglasi ja tapahtumassa järjestettävät seminaarit ja tietoiskut. Lippuja voi ostaa ennakkoon osoitteesta https://ilmo.contio.fi/olutexpo/main.aspx?id=101#q=olutexpo.

————————————————————————–
Academic Beer Society goes to Suomen OlutExpo 2013.

Information in English about opening hours and tickets can be found on the website http://olutexpo.fi/en/. The seminar program is currently only in Finnish, but you can spot lectures that will be held in English here http://olutexpo.fi/ohjelma/.

We will visit the event on Saturday the 19th. As the doors are open between 12-20, everybody is free to come and go according to their own schedules. At least I will probably be there quite soon after opening, so when you come you can try to find people who are already there, or give me a call +358400674049.

Advertisement

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑