Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

AOS:n Tallinnan Excursio Vol. 2

Tänäkin vuonna heinäkuun alkupuolella on aika katsastaa mitä uutta Etelä-Helsingin olutmarkkinat tarjoavat. Eli vuorossa on 6.-7.7. AOSin Tallinnan excursio Vol. 2!

Jälleen kerran on oiva tilaisuus lähteä tutustumaan Tallinnan olutkulttuuriin sillä retken oppaana toimii tänäkin vuonna oluttoimittaja Heikki Kähkönen, yksi Baarimiehen Tallinna kirjan kirjoittajista (http://baarimiehen.blogspot.fi/). Kirjoja on todennäköisesti excursiolla myytävänä 20€ hintaan. Päivän tapahtumat alkavat klo 13:30 Tallinnan baarikierroksella jonka vetää Heikki. Kierroksen lähtöpaikka selviää myöhemmin, mutta luultavasti sijaitsee keskustan välittömässä läheisyydessä. Matkaan voi liittyä myöhemminkin ja seurueen löytää soittamalla numeroon 0504619112. Illalla on mahdollisuus mennä viettämään hauskaa iltaa Õllesummer-festareille Tallinn Song Festival Groundin alueelle tai kierrellä vapaasti pitkin Tallinnan katuja. (www.ollesummer.ee/fin)

Laivamatkojen varaaminen toimii itsenäisesti, mutta itse ajattelin lähteä klo 9:15 lähtevällä Eckerö Linella joka on perillä klo 11:45. Paluu olisi seuraavana päivänä klo 17:15 lähtevällä laivalla (Yhteishinta 76 € ilman mitään alennuksia). Jokainen saa tietysti varata itselleen sopivan matkan ja kierroksellekin saa liittyä oikein mainiosti kesken soittamalla (0504619112).

Illalla osa haluaa varmasti lähteä kotiin, mutta osa haluaa nautiskella Tallinnasta hieman pidempään, mikä on mahdollista yöpymällä vaikkapa Fat Margaret’s Hostellissa (www.fatmargarets.ee/eng/firstpage), joka sijaitsee aivan Tallinnan keskustassa ja jonka huoneet ovat hostelliksi oikein säädylliset. Hinnat vaihtelevat dormi tyylisistä huoneista (13 €/yö) kahden hengen huoneisiin (yhteensä 30 €/yö). Halukkaat yöpyjät ilmoittakoot aikeistaan 1.7. mennessä aos-hallitus@helsinki.fi sähköpostilistalle, jotta varaus onnistuu. Tietysti tämän jälkeenkin voi vielä varata itsenäisesti samasta paikasta vuoteita tai esimerkiksi Hostell 16 €:sta (www.16eur.ee/eng/firstpage/), joka myöskin sijaitsee hyvin lähellä keskustaa ja jonka hinnat ovat oikein kohtuulliset.

Tarkempi baarikierros selviää myöhemmin, mutta tässä VIIME VUODEN LISTA:

Drink Bar & Grill
– Karja Kelder
– Teine Kodu
– Woodstock
– Hr Mauruse Pubi
– Valli Baar
– Põrgu
– Brewery Õlleklubi
– Hell Hunt

Advertisement

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑