On syksyn AOS-huipputapahtuman vuoro keskiviikkona 17.11.2010 Alina-salissa (Uusi ylioppilastalo, A-rappu, 3. kerros) klo 19.00 alkaen. Kuten aikaisemminkin, niin suunnitteilla on kolmen ruokalajin ateria, joka on laadittu olutta ruoanlaitossa apuna käyttäen ja ruokajuomana toimii luonnollisesti kuhunkin ruokalajiin sopiva olut.
Ateriakokonaisuus mahdollisesti muotoutuu vielä, mutta hallituksen listan
kehityskeskustelujen perusteella:
– Alkuruokana on amerikkalaisittain olutkanaa (Beer Butt Chicken, jonka valmistustapa on
kirjaimellisesti erikoinen ja siten taattu alkuruokakeskustelun aihe) salaatilla ja
juomana jotain pale alehtavaa.
– Pääruokana on La Chouffe olutpata lohkoperunoilla ja juomana La Chouffe.
– Jälkiruokana on juustolautanen ja juomana täyteläinen ja voimakas olut, mahdollisesti
belgitrappisti.
Varaamme oikeuden menumuutoksiin sekä kanan lentämiseen uunista.
Ilmoittautuminen hallituslistalle aos-hallitus(at)helsinki.fi ma 15.11.mennessä. Muista
mainita mahdollisista ruoka-aineallergioista.
Jäsentuettu hinta on 14 € / jäsen, muille lysti kustantaa 19 € / hlö.
Tarkoittaa siis sitä, että kannattaa liittyä AOS:n jäseneksi (5 € jäsenmaksu ja jäsenyys
on etuineen voimassa kevätlukukauden 2011 loppuun asti). Liittyminen hoituu laittamalla
viesti hallituslistalle aos-hallitus(at)helsinki.fi
HUOM!
Maksujen eräpäivä on viimeistään ma 15.11.2010 (että tililtä nähdään rahojen saapuneen)
AOS:n tilille 660100-3353745
viestiksi “Olutruokailtamat + Oma Nimi”,
maksun saajaksi taloudenhoitajamme Vertti Virkajärvi.
Olutruokailtamaterveisin
Ilmo Teikari
Akateemisen Olutseuran puheenjohtaja
Vastaa