Kuukausitapaaminen ma 6.9. klo 18 alkaen, muista Avajaiskarnevaalit

Tervetuloa Helsingin yliopiston Avajaiskarnevaalien jälkeen syksyn ensimmäiseen kuukausitapaamiseemme kantaravintolaamme Olutkellari Helsinkiin (Hallituskatu3)!
Tutusta kantahuoneestamme  löytyy klo 18 alkaen AOS:laisia. Ja mikäli menee perinteisesti, niin emme kaikki ”AOS-hang aroundien” kera mahdu kantahuoneeseen, vaan täytämme kellarin.

Olutkellarin hanavalikoima tuli tarkastettua viime viikkoisessa AOS:n hallituksen kokouksessa ja kohtuullisen mukavaksi todettua hyvän IPA:n ja Chimayn Triplen kera,  StaPan Weizen tosin oli paha pettymys. AOS:n jäsenet saavat tietyistä tuotteista alennusta ja ovat myös sähköpostitse ohjeistettuja siitä, miten alennuksen saa. Lisätietoja saa allekirjoittaneelta eli AOS:n pj:lta.

Muistakaahan käydä Avajaiskarnevaaleissa (klo 14:30 – 18:00) morjestamassa AOS:n pöydän luona Porthaniassa, jossa on myynnissä AOS:n T-paitojen lisäksi lasinalusiamme, joita jotkut käyttävät haalarimerkkeinä.

Kuukausitapaamisestamme on hyvä ottaa vautia illan bileisiin, joko HYYn Avajaisbileisiin (Vanha) http://www.hyy.helsinki.fi/suomi/3/news/857/ tai Limeksen Ex Temporeeseen (Butterfly)  http://extempore.limes.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

Create your website with WordPress.com
Aloitus