Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Kuukausitapaaminen ma 6.9. klo 18 alkaen, muista Avajaiskarnevaalit

Tervetuloa Helsingin yliopiston Avajaiskarnevaalien jälkeen syksyn ensimmäiseen kuukausitapaamiseemme kantaravintolaamme Olutkellari Helsinkiin (Hallituskatu3)!
Tutusta kantahuoneestamme  löytyy klo 18 alkaen AOS:laisia. Ja mikäli menee perinteisesti, niin emme kaikki ”AOS-hang aroundien” kera mahdu kantahuoneeseen, vaan täytämme kellarin.

Olutkellarin hanavalikoima tuli tarkastettua viime viikkoisessa AOS:n hallituksen kokouksessa ja kohtuullisen mukavaksi todettua hyvän IPA:n ja Chimayn Triplen kera,  StaPan Weizen tosin oli paha pettymys. AOS:n jäsenet saavat tietyistä tuotteista alennusta ja ovat myös sähköpostitse ohjeistettuja siitä, miten alennuksen saa. Lisätietoja saa allekirjoittaneelta eli AOS:n pj:lta.

Muistakaahan käydä Avajaiskarnevaaleissa (klo 14:30 – 18:00) morjestamassa AOS:n pöydän luona Porthaniassa, jossa on myynnissä AOS:n T-paitojen lisäksi lasinalusiamme, joita jotkut käyttävät haalarimerkkeinä.

Kuukausitapaamisestamme on hyvä ottaa vautia illan bileisiin, joko HYYn Avajaisbileisiin (Vanha) http://www.hyy.helsinki.fi/suomi/3/news/857/ tai Limeksen Ex Temporeeseen (Butterfly)  http://extempore.limes.fi/

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑