Akateeminen olutseura järjestää kerran keväällä ja kerran syksyllä Olutruokailtaman!
Nyt on kevään AOS-huipputapahtuman vuoro torstaina 15.4. Alina-salissa (Uusi
ylioppilastalo, A-rappu, 3. kerros) klo 19.00 alkaen. Kuten aikaisemminkin, niin
suunnitteilla on kolmen ruokalajin ateria, joka on laadittu olutta ruoanlaitossa apuna
käyttäen ja ruokajuomana toimii luonnollisesti kuhunkin ruokalajiin sopiva olut.
Ateriakokonaisuus muotoutuu vielä, mutta:
– Alkuruokana Stout/Porter-bayoukatkarapuja tai kasvisvaihtoehto, leipää sekä raikas olut
– Pääruokana marinoitua (millähän olutruokailtamassa marinoidaan 🙂 ja paistettua kanaa.
Kasvisvaihtoehdossa täytettyjä munakoisoja. Ruokajuomana vaalea belgi.
– Jälkiruokana Guinness-suklaakakku ja tumma olut.
Ilmoittautuminen hallituslistalle aos-hallitus@helsinki.fi
su 11.4.mennessä. Allergioita unohtamatta, mainitse viestissä haluatko kasvis- vai
liha-annoksen.
Jäsentuettu hinta on 15€, muille lysti kustantaa 18€.
HUOM!
Maksujen eräpäivä on viimeistään su 11.4.2010 (että tililtä näkee rahojen saapuneen)
AOS:n tilille 660100-3353745
viestiksi “Olutruokailtamat + Oma Nimi”,
maksun saajaksi Vertti Virkajärvi (taloudenhoitajamme).
Olutruokailtamaterveisin
Ilmo Teikari
Akateemisen Olutseuran puheenjohtaja
Vastaa