Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Sauna- ja maisteluilta Kattosauna Sivistyksessä ke 20.5.

Tervetuloa AOSin sauna- ja maisteluiltaan Domus Gaudiumin Kattosauna Sivistykseen ke 20.5. klo 18:00 alkaen!

Koska Kattosaunan vuokra on Uuden Alasaunaa huomattavasti kalliimpi, joudumme veloittamaan jäsenistöltä muodollisen pääsymaksun 3€.

Maksu maksetaan AOS:n tilille 660100-3353745, saaja: Vertti Virkajärvi, viesti: saunailta + Oma Nimi.

Mikäli ehdit ilmoittautua mukaan vasta keskiviikkona, älä huoli, maksun voi tällöin maksaa toki myös paikan päällä.

Saunaillan yhteydessä järjestetään myös pienimuotoinen maistelu kolmen savuoluen kesken. Estradilla ovat vanhempi tuttavuus Aecht Schlenkerla Rauchbier Märzen, uudempi tuttavuus Prykmestar Savu ja todellisena uutuutena Sauhusanttu. Alennettu jäsenhinta kolmen oluen maistelulle on 5€. Oluet ovat Alkossa suhteellisen hintavia joten nyt on hyvä tilaisuus kokeilla hieman erilaisia oluita tuettuun hintaan.

Mikäli haluat osallistua myös kyseiseen olutmaisteluun, ilmoittaudu joko sähköpostitse osoitteeseen aos-hallitus(at)helsinki.fi tai pj Matti Tujulalle puhelinnumeroon 040-5319901 keskiviikkoon klo 12 mennessä. Myös maistelun osallistumismaksun 5€ voi maksaa joko tilille tai vasta paikan päällä.

Saunalle pääsee tulemalla Domus Gaudiumin Leppäsuonkadun ulko-ovelle (Leppäsuonkatu 11 ”sisäpiha”, ei Mechelininkadulle) ja soittamalla ovipuhelimella Kattosauna Sivistykseen. Päästyäsi aulaan tilaa hissi ja astu kyytiin. Odota toiveikkaana hissin nousemista Penthouse-kerrokseen. Vaihtoehtoisesti voit aulasta mennä porraskäytävään (lasioven kautta) ja kävellä kolmanteen kerrokseen kolkuttamaan Kattosaunan porrasovelle.

Saunalla on Jääkaapit, mikroaaltouuni, 52″ tv + dvd ja kiukaan yläpuolella makkarapannu. Lisäksi iltaa varten lainataan lautasia, haarukoita, veitsiä ja pestäviä muovituoppeja. Maistelussa käytetään AOSin maistelulaseja. Omat saunaoluet ja makkarat yms. kannattaa ottaa mukaan. Muistakaa myös pyyheliina!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑