Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Viikon 15 tapahtumia

Tulevana viikkona oluenystävälle riittää tapahtumia yllin kyllin.

Maanantaina 7.4. on vuorossa kuukausittainen tapaaminen tutussa pöydässä oluthuone Kaislassa (Vilhonkatu 4) klo 18 alkaen.

Torstaina 10.4. on vuorossa puolivuosittaiset olutillalliset. Illalliset alkavat klo 19, paikkana Uuden ylioppilastalon Alina-sali (A-rappu, 3. kerros). Tämänkertaisena teemana on Baijerin alueen ruoka- ja olutkulttuuri. Illallisten hinta on 14 euroa. Vielä ehdit ilmoittautua! Kaikki ovat myös tervetulleita auttamaan illallisten järjestelyissä.
Lisätietoja: http://blogit.helsinki.fi/aos/post-126.htm

Perjantaina AOS suuntaa kulkunsa vuoden suurimpaan oluttapahtumaan Helsinki Beer Festivaleille. Tapaaminen klo 18 Kaapelitehtaan ovien lähettyvillä. Muistakaa ottaa mukaanne esim. Kaislasta saatavia 2� alennukseen sisäänpääsylipusta oikeuttavia lasinalusia. Tarkempia tietoja festivaalista täällä: http://www.helsinkibeerfestival.com/

Tervetuloa mukaan!

Advertisement

One thought on “Viikon 15 tapahtumia

Add yours

 1. HBF:n 3.4. saadusta lehdistötiedotteesta poimittua:

  Nyt 11:nnen kerran järjestettävään tapahtumaan osallistuu 36 näytteilleasettajaa (31.3. tilanteen mukaan). Tuotteita on myynnissä paristakymmenestä maasta Kiinaa ja USA:ta myöten.
  Kaikkiaan erilaisia tuotenimikkeitä on yli 400. Oluita oli 31.3. mennessä listattu 330 ja siidereitä neljäkymmentä. Kotimaisten pientuottajien juomia näistä on yli 50 ja tämän vuoden teemamaan Tanskan tuotteita hieman alle sata.

  Olutlistalta poimittua:
  Belgialaiset Cnudde Oud Bruin, jota ei yleensä saa muualta kuin panimopaikkakuntansa parista baarista, ja samppanjaolut Deus, Bosteels-panimon samppanjamenetelmällä valmistama kupliva erikoisuus. Nämä ovat myynnissä festivaalin omalla Belgia-osastolla.
  Toinen festivaalin oman maahantuonnin osasto on omistettu Tanskan oluille sekä brittiläiselle real alelle. Saatavilla on myös aitoa real cideriä.
  Tsekkiläinen Eggenberg-panimo (ei yhteyttä itävaltalaiseen samannimiseen) Cesky Krumlovesta esiintyy ilmeisesti ensimmäistä kertaa Suomessa kolmella oluella Maltyn osastolla.
  Novovinin tiskillä voi vertailla vaikkapa ruotsalaisen Nils Oscarin ja norjalaisen N

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑