Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

One Pint Pub

One Pint Pub kuuluu eittämättä Helsingin olutravintoloiden kärkeen. Vaikka tämä ravintola onkin hieman hankalasti löydettävissä, on etsintä vaivansa väärti.

One Pintin tilat ovat pienet ja päällisin puolin siistit. Tunnelma kanavan varressa on kodikas ja interiööri viehättävä. Miinusta pitää antaa kuitenkin sijainnista, sillä saman korttelin deekut löytävät tiensä Pinttiin turhankin helposti. Usein ”alan miehet” ovat illan tullen kumminkin jo siirtyneet muualle. AOS:n ryhmä ei myöskään oikein ymmärtänyt suuren ja tilaa vievän biljardipöydän funktiota sen notkuessa lähinnä pulloista. Toisaalta ryhmän sisältä nousi myös satunnaisia positiivisia kommentteja katossa roikkuvasta Baijerin lipusta sekä hilpeyttä herättäneistä saksaksi lauletuista rock ja pop klassikoista.

One Pintin valikoima on laaja ja ennen kaikkea vaihteleva. Juuri tämä vaihtuvuus on laskettava isoksi plussaksi. Syksyisin ja keväisin pidettävät teemaviikot ovat myös mainiot. AOS kävi paikalla paraikaa vietettävien Oktoberfestien tarjontaan tutustumassa ja totesi sen erinomaiseksi. Ravintolan tarjontaan kuuluu myös mm. Cantillonin yksinoikeudella One Pintille tekemä tyrnilambic, jota suosittelemme maisteltavaksi. Ravintoloitsija Markku Korhonen sekä muu henkilökunta on erinomaisen asiantuntevaa ja ystävällistä.

One Pint Pub – pieni helmi Ruoholahden kanavan varressa! Käy tutustumassa ja pidä silmällä tulevia teemaviikkoja.

One Pint Pub, Santakatu 2, 00180 Helsinki

  • Hirvonen, Varis
Advertisement

2 thoughts on “One Pint Pub

Add yours

  1. One Pint on Korhosen kulttuuriteko suomalaiselle olutkulttuurille. Siitä huolimatta en sanoisi paikkaa ”päällisin puolin siistiksi”, vaan ehkäpä paremmin kodikkaan nuhjuiseksi.

    Sohvat ja nojatuolit odottivat vuosia korjaamista, ja onkin hienoa, että ne nykyään ovat taas istumakelpoiset. Ehkäpä jonain päivänä muutkin tuolit saavat ehostusta.

    Tärkeintä paikassa on ammattitaito. Sitä on Markulla, mutta ei ihan kaikilla muilla siellä vuosien saatossa työskenneleillä.

    Paikka on mutkattoman viihtyisä, ja sitä voi suositella kaikille hyvän oluen ystäville – miksei muillekin.

  2. Ne kulmakunnan deekut on niitä jotka pitävät paikkaa pystyssä! Ja seassa pyörii myös oluen harrastajia, kuten allekirjoittanut oluseuralainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑